Spelutvecklare

Valla Game Education ger dig all kunskap du behöver för att utveckla dataspel och digitala upplevelser. Vi tar dig vidare till en snabbväxande bransch med stort behov av specialistkompetens. En karriär i spelbranschen erbjuder obegränsade möjligheter både nationellt och internationellt. Användning av spelteknologi och simuleringar ökar inte bara inom underhållning utan används alltmer inom till exempel gamification, medicin, film, utbildning, flyg, AI, VR och destinationsutveckling. Och användningsområdena blir fler och fler.

Bra att veta om kursen:

Terminstider:
2021-08-23-2022-06-10

Ansökningsperiod:
2021-11-27 – 2022-05-15

Längd:
2 år

Studietakt:
Helfart

Behörighet:
Grundläggande behörighet för yrkeshögskolestudier

Studiemedelsberättigad:
Ja

En karriär med många möjligheter

Som Fritidsledare öppnar sig en värld av möjliga yrken. Du kan arbeta med unga i öppen ungdoms- och fritidsverksamhet och förbereda dem inför framtiden eller med rehabilitering inom kriminalvården. Du kan arbeta för att skapa en meningsfull fritid för människor med funktionsvariationer, eller vara en viktig stödperson i skolan. Du behövs på oändligt många platser i samhället.

Har du frågor?

Kontakt:
Lucas Westerlund, kursansvarig
0760-21 40 42 lw@valla.fhsk.se

I samarbete med East Sweden Game

Vi samarbetar nära East Sweden Game, ett community och arbetsplats för spelutvecklare i Linköping. Där kan du få rådgivning och nätverk, till exempel om du vill starta en egen spelstudio.

Ansökan till höstterminen 2022

Sista ansökningsdag den 15 maj 2022.

Ansökan görs via webben.

Besked om antagning meddelas i juni 2022.

För frågor gällande ansökan & antagningsarbete kontakta Lucas Westerlund (kursansvarig)
lw@valla.fhsk.se

Röster om utbildningen

Kurskostnader

All utbildning är CSN-berättigad och avgiftsfri. Däremot betalar du en allmän serviceavgift och har kostnad för mat och eventuell hyra.

Den allmänna serviceavgiften på 600 kr per termin inkluderar bland annat tillgång till personlig, stationär dator & tillbehör i skolan, olycksfallsförsäkring och kopieringskostnader. Serviceavgiften betalas i september och januari.

För 350 kr/vecka får man kaffe/té från kl 08.00, förmiddagsfika, det finns alltid tre lunchrätter att välja mellan varav en är vegetarisk, salladsbuffé, specialkost vid till exempel allergier samt kaffe/té på maten. Betalning görs i slutet av varje månad. Hyran betalas månadsvis i förskott. Samtliga inbetalningar ska göras till vårt bankgiro.