Våra utbildningar

Ansökan och audition

Ansökningar tas nu emot för påbyggnadsåret läsåret 2019-2020. Om du är från Sverige, använd vår webbansökan på hemsidan. Om du inte är från Sverige (eller inte har svenskt personnummer), vänligen fyll i detta ansökningsformulär och skicka till scenkonst@valla.fhsk.se Ansökan vill vi ha senast 1 juni. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Sökande från Skandinavien - audition

När du har sänt in din ansökan kommer du att bli kallad till en workshop antingen tillsammans med nuvarande klass eller vid tillfälle som vi kommer överens om. Vi vill se hur det är att jobba med dig. Och vi vill ge dig möjligheten att uppleva hur en dag på skolan kan te sig. Du får också möjlighet att berätta/visa vad du vill producera inom scenkonst. Var vänlig förbered din sång väl och klä dig så att du är redo att arbeta fysiskt. För de av er som aldrig sjungit förut – oroa er inte. Förbered dig väl så att du kan din valda låttext. Vi kommer att utforska sången under ditt besök hos oss.

 

Icke-Skandinaviska sökande - online auditions

Vi har nu öppet för ansökan med möjlighet till en tidigare antagningsprocess för icke-Skandinaviska sökande. Detta är ett svar på Migrationsverkets processtid för ansökan om uppehållstillstånd (läs regler och förordningar från Migrationsverket här). Icke-Skandinaviska sökande kan nu sända in sina auditions på video. Vänligen fyll i detta ansökningsformulär och sänd till scenkonst@valla.fhsk.se tillsammans med: 1 video där du rör dig/dansar, 1 video där du framför en monolog på engelska, 1 video där du framför en sång på engelska.