Konferens / B&B

Konferens / B&B

Välkommen till Valla folkhögskola, en lugn och avslappnad miljö för kurs, konferens och boende. Vi finns i de vackert röda husen i det grönskande parkområdet mellan Linköpings universitet och Valla friluftsområde. Vi har god erfarenhet att ta emot gäster, och vårt kök är välrenommerat. Hos oss finner ni enkla och trevliga möteslokaler samt logi.

Konferens

Eftersom vi till vardags är en skola har vi tillgång till en mängd varierande lokaler. Från klass- och grupprum till stora samlingssalar som tar upp till 100 personer.

B & B

Vi har 20 rum att disponera som enkel- eller dubbelrum. Rummen är under skolterminerna belägna i 2 hus med 10 rum i vardera. Under sommaren har vi möjlighet att erbjuda upp till 90 sängplatser. Sänglinne ingår och finns på ditt rum vid ankomst, alla rum har egen dusch och wc. I varje hus finns ett gemensamt kök och samlingsrum, allt i enkel men fräsch standard.

Vi följer noga Folkhälsomyndighetens information om Corona/Covid-19 och har vidtagit ett antal försiktighetsåtgärder för att förebygga smittspridning, och för att säkerställa våra gästers och medarbetares hälsa. Vi har utökade städrutiner och städning i våra lokaler och ser löpande över utsatta ytor.

Bra att veta

  • Hela skolområdet är rökfritt. Rökning sker på anvisad plats.
  • Valla folkhögskola är djurfritt
  • Samtliga lokaler är belägna i markplan eller en våning upp.

Konferans och B&B på Valla folkhögskola

Kontakt:
Konferensansvarig
Fredrik Schenström
E-post: fs@valla.fhsk.se
Telefon: 013-35 55 91

Konferensadministratör
Linda Arwidsson
E-post: la@valla.fhsk.se
Telefon: 013-35 55 82
Mobiltelefon: 0764-700 402

Välkommen att höra av er för mer information. Logi går att boka genom att kontakta oss eller gå in på Booking.com

Till toppen